Hva du kan forvente av en leksjon med misjonærer

De vil be sammen med deg

De vil spørre deg om de kan få begynne med en bønn. Hvis du er klar for det, kan de til og med be deg om å holde bønnen. Målet er å invitere Den hellige ånd til å være en del av samtalen.

De kommer til å lese sammen med deg

De kommer til å lese fra Bibelen. De vil også presentere Mormons bok for deg. Som en annen hellig bok som lærer oss om Jesus, er det en perfekt ledsager til Bibelen og kan hjelpe deg å forbedre ditt forhold til Gud. Misjonærene vil gi deg et eksemplar gratis, og de vil oppfordre deg til å lese den og be om å finne ut om den er sann.

Hvis du går med på å utføre denne enkle prøven, er vi sikre på at du vil få svar på din bønn.

Be om besøk av misjonærer
Vi vil gjøre vårt beste for å besvare dine åndelige spørsmål og hjelpe deg å komme nærmere Jesus Kristus.
Møt misjonærene

De vil svare på spørsmålene dine

Når du snakker med misjonærene og stiller spørsmål, kommer du til å finne svar på spørsmålene dine. Misjonærene vil sette opp en avtale om å møte deg igjen for å snakke mer. Under ditt oppfølgingsmøte vil de lære deg mer om Bibelen, Mormons bok, tro, omvendelse og andre viktige læresetninger i Jesu Kristi evangelium. Fremfor alt vil misjonærene respektere din tid og ditt ønske om å møte dem igjen eller ikke.

Hvis dette høres interessant og til og med nyttig ut for deg, oppfordrer vi deg til å registrere deg for å få et gratis, uforpliktende besøk av misjonærene.

La oss hjelpe deg å styrke ditt forhold til Jesus Kristus
Avtal et besøk