Hvordan kan jeg bli medlem av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige?

Folk kan lære om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige på mange måter. Du kan delta på Kirkens møter, spørre dine venner som er medlemmer, hva de tror på, eller møte våre misjonærer. Når du har lært om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige og ønsker å bli medlem, kan du velge å bli døpt.

Kom til kirken – alle er invitert!

Du behøver ikke være medlem for å delta på en gudstjeneste. Besøkende er alltid velkommen. Våre søndagsgudstjenester omfatter deltagelse i nadverden og deltagelse i Søndagsskolen og i andre klasser i kirken.

Kom og delta på et møte i kirken. Alle besøkende er velkommen.
Finn et møtehus nær deg

Møt misjonærene

Å møte misjonærer, enten personlig eller på Internett, er en av de mest effektive måtene å lære om vår tro på. Misjonærene vil dele korte budskap om Jesus, Guds plan for deg og hvordan du kan styrke din familie. De kan besvare dine spørsmål om Kirken og hvordan du kan bli medlem. Å møte misjonærene betyr ikke at du har bestemt deg for å bli medlem av Kirken. Det er bare en måte å lære mer om den på.

Vi vil gjerne møte deg
Møt misjonærer

Bli døpt

Hvordan vil du vite om du ønsker å bli døpt? Du vil vite det når du har en sikker, fredelig følelse av at det du har lært, er sant. Vi kaller dette et vitnesbyrd. Når du får et vitnesbyrd om Jesus og hans evangelium, kan du følge hans eksempel ved å bli døpt. Jesus ble døpt av døperen Johannes ved nedsenkning i elven Jordan (se Matteus 3:13–17). Jesus sa: “Uten at en blir født av vann og Ånd, kan han ikke komme inn i Guds rike” (Johannes 3:5). Du kan bli døpt enten av en misjonær eller av noen du har blitt kjent med i kirken.