Hva er templer?

Templer er hellige møtesteder hvor vi kommer nærmere Gud.

Templer er i bokstavelig forstand Herrens hus. Det er steder enkeltpersoner kan komme til for å avlegge hellige løfter til Gud, føle hans ånd og unnslippe hverdagens kjas og mas.

Hvorfor har siste dagers hellige templer?

Templer har eksistert i lang tid. Moses hadde et tabernakel, Salomo bygget et vakkert tempel, og Jesus underviste ved tempelet i Jerusalem. I dag bygges templer over hele verden. I over 140 templer over hele verden finner trofaste medlemmer av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige muligheter til fredelig ettertanke og til å lære mer om Guds plan for lykke. I templer kan ektepar bli viet for evigheten, ikke bare “til døden skiller dere”. Kirkens medlemmer kan også utføre dåp og andre ordinanser for sine kjære som døde uten å motta disse velsignelsene.

Ønsker du å snakke mer om templer? Vi vil gjerne møte deg.
Møt misjonærene

Washington D.C. Temple

Concepcion, Chile Temple

Salt Lake City, Utah Temple

Fort Lauderdale, Florida Temple

Bern, Switzerland Temple

Tijuana, Mexico Temple

Paris, France Temple

Laie, Hawaii Temple

Tucson, Arizona Temple

Accra, Ghana Temple

words and things

Tempelets velsignelser

Fordi hvert tempel er Herrens hus, kan vi føle en spesiell nærhet til Gud når vi er der. Denne følelsen kan gi håp når vi har utfordringer og veiledning når vi trenger det. Tempelet er også et sted hvor vi kan motta de største velsignelser Gud har å tilby oss, herunder muligheten til å leve sammen med vår familie for evig, også etter at vi dør. Vi kan også hedre og hjelpe våre avdøde slektninger ved å gi dem disse velsignelsene når vi handler på deres vegne.

Templer er forskjellige fra møtehus

Kirkens medlemmer tilber i møtehus rundt om i verden, og besøkende er alltid velkommen til å delta. Dette kan være en kirkebygning i et nabolag eller til og med leide lokaler i en bygård. Uansett er det i disse møtehusene at Kirkens medlemmer samles regelmessig til søndagens gudstjenester og ukentlige aktiviteter.

Ta med familien din til kirken
Finn et møtehus nær deg

Vanlige spørsmål

Folk har mange spørsmål om “mormonene”, eller mer respektfylt, medlemmer av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige. Klikk her for å se hele listen.