Finn et møtehus nær deg

Hvordan er det i kirken?

Hver søndag samles vi for å synge salmer, lytte til taler og undervise hverandre om Frelseren. Kirken er en åndelig opplading og en perfekt måte å holde Jesus i sentrum av vårt liv på. Vi ønsker velkommen alle besøkende til vår kristne gudstjeneste og til å tilbe sammen med oss.

Tidspunktet for gudstjenesten varierer fra menighet til menighet. Du kan imidlertid alltid regne med et hovedmøte for alle så vel som en egen klasse inndelt etter aldersgrupper eller organisasjoner.

Bare prøv å se bra ut. Du kan komme i hvilke som helst penklær du føler deg vel i. Men til informasjon bruker de fleste menn dress eller penskjorte og slips, og kvinnene bruker vanligvis kjoler eller skjørt. Barn kler seg vanligvis også pent.

Vi håper ikke det. Mange av våre medlemmer kommer alene til kirken hver uke. Hvis du imidlertid ønsker at noen skal gå sammen med deg den første gangen, kontakt gjerne de lokale misjonærene som kan finne en venn du kan sitte sammen med. Det er alltid vanskelig å være ny – uansett hvilken situasjon man er i. Men du vil fort bli kjent med de andre medlemmene i menigheten og føle deg hjemme.

Nei. Besøkende trenger ikke å gjøre noe. Når nadverdsbrødet og -vannet blir delt ut til forsamlingen, kan du ganske enkelt sende brettet videre til neste person. Ellers er det bare å glede seg over gudstjenesten. I en søndagsskoleklasse ber ofte læreren frivillige om å lese fra Skriftene. Hvis du ikke ønsker å delta rekker du bare ikke opp hånden.

Det kommer antagelig an på størrelsen på forsamlingen du besøker. Noen forsamlinger er så store at de vanlige medlemmene kanskje eller kanskje ikke forstår at du er en besøkende. Andre er så små at alle medlemmene kjenner hverandre, og de vil absolutt gjenkjenne og ønske velkommen en nykommer. Uansett skulle du ikke nøle med å presentere deg eller stille spørsmål. Alle kommer til å være glad for at du er der.

Nei. Vi anmoder ikke om donasjoner eller sender rundt en kurv.