Guds kjærlighet

Gud er en kjærlig Fader i himmelen, og han elsker sine barn fullkomment. Han elsket oss før vi elsket ham, og tegn på hans kjærlighet finnes overalt.

Hvordan Gud viser sin kjærlighet

Ved sine velsignelser

Vi kan se Guds kjærlighet i velsignelsene han gir oss. Fra alt det vakre i verden til menneskene i live vårt, gir Gud oss stadig små og store gaver fordi han elsker oss.

Gjennom andre

Noen ganger vil en følelse skylle over oss i stille stunder. Ofte når vi er ute i naturen, når vi holder bønn eller når vi tjener andre, vil vi oppleve denne følelsen. Denne følelsen er Guds kjærlighet.

Gjennom hans Sønn, Jesus

En av Guds største kjærlighetshandlinger for oss var å sende sin Sønn Jesus til jorden. Ved hjelp av Jesu læresetninger og nåde kan vi føle Guds kjærlighet, bli tilgitt og lære å elske menneskene rundt oss.

Du kan føle Guds kjærlighet

Søk fred

I en kaotisk verden kan noe så raffinert og hellig som Guds kjærlighet være vanskelig å oppfatte. Guds kjærlighet er lettere å finne når vi skaper stunder for å oppsøke den.

Be

Gud er en kjærlig Fader i himmelen som elsker sine barn og ønsker å høre fra dem. Vi kan be om hjelp i vårt liv, og vi kan be om å føle hans kjærlighet. Hvis du ber Gud om å føle hans kjærlighet til deg, og du venter tålmodig på svaret, vil det komme.

Vis andre kjærlighet

Bibelen lærer oss at når vi lever i fred med hverandre, kan vi føle Guds kjærlighet. Å elske andre hjelper oss å forstå Guds kjærlighet til oss. Når vi elsker og tjener andre, vil vi føle den kjærlighet vi søker fra Gud.

Lær om hans kjærlighet

Vi kan lære om Guds kjærlighet ved å studere hans ord. Når vi leser Bibelen og Mormons bok, lærer vi at Gud gjennom hele historien aldri har sluttet å elske sitt folk. Dette kan hjelpe oss å oppfatte Guds kjærlighet i vårt eget liv.

Få et gratis eksemplar av Mormons bok
Bestill nå