Finn et møtehus i nærheten av deg.
Søk

Feir jul sammen

Feir og føl gleden ved Jesu fødsel på en spesiell søndagsgudstjeneste i desember. Det er en fin anledning til å føle julens fred, og det er også en fin anledning til å invitere venner, naboer og familiemedlemmer til å oppleve en inspirerende time sammen med deg.

5 tips for å få en god opplevelse i kirken

1. Presenter deg

Medlemmer av Kirken vil ønske deg velkommen til forsamlingen og hjelpe deg å føle deg hjemme. Presenter deg gjerne for andre, og be om hjelp hvis du har spørsmål. Alle vil være glade for at du er der!

2. Vit hva du kan forvente

En julegudstjeneste er vanligvis en time lang. Den inneholder ofte sanger, bønner og taler av forsamlingens medlemmer. Under møtet vil Kirkens medlemmer få anledning til å minnes Jesus ved å ta nadverden.

3. Kle deg i ditt beste antrekk

Du er velkommen til å komme i hvilke som helst penklær du ønsker. De fleste menn går med dress eller skjorte og slips, og kvinner går vanligvis med kjole eller skjørt. Barn pleier også å kle seg pent. Å kle deg pent kan hjelpe deg å komme i en mer ærbødig stemning og forberede deg til å lære om Jesus Kristus og hans læresetninger.

4. Lær om nadverden

Hver uke blir brød og vann velsignet og gitt til forsamlingen som en symbolsk påminnelse om Jesu Kristi offer. Det er imidlertid ikke obligatorisk å delta. Hvis du ikke vil ta nadverden, kan du gi brettet videre til nestemann.

5. Ta gjerne kontakt med oss.

Du trenger aldri å si ifra før du kommer på et av Kirkens møter. Men hvis du er nervøs for å delta, kan du kontakte forsamlingen på forhånd. De kan finne deg en venn å sitte sammen med og sørge for at du føler deg velkommen når du kommer. Klikk her for å finne kontaktopplysninger til ditt lokale møtehus.

Flere måter å være lys for verden på